Sidor

torsdag 23 juli 2009

update

Ska bjuda på några helt korta updates om vad som hänt här den senaste tiden.

I helgen var vi på en gemensam väns (via idrotten ;)) bröllop, en helt underbar tillställning! Vigseln ute i solskenet var hemskt vacker och på den följde en både roliog och välplanerad fest med mix av vänner och släktingar till paret. En ren njutning att delta! Och död dagen efter...
Kommande helg blir det bröllopsfest igen, men denna gång på annan ort. Det är en gammal vän till S. som gifter sig, och vi passar på att hälsa på hemma efteråt ett slag.

Just nu pågår Tall Ships Race här, vi var igår med S. och hans kusin på en promenad längs ån och såg på alla båtarna och folksamlingen. På tillbakavägen blev det ett besök på enligt mig mysigaste ölbåten Papa Joes, där vi blev underhållna av en vän som nyligen åtrervänt från Brasilien och berättade om alla sina uipplevelser under resan. :)

Vad annat nytt..? Jag har äntligen varit med på träningarna igen (i tisdags), efter en frånvaro som kändes alltför lång... Och som kändes av också under träningen, då det var svårt att hitta ens den där grundformen man annars brukar kunna bygga saker på ... Nåväl, det var roloigt att komma tillbaka i alla fall, och förhoppningsvis ska det gå bra ikväll också, då det är träning igen! :)

Vi har förresten fått några små tomarter i hemodlingen nu, men de kommer inte hinna mogna innan vi åker bort. Synd! Som det sett ut hittills kommer det väl ta till hösten innan vi får smaka på egna tomater... :P Vi har förresten hur många små chiliplantor som helst, både från frö och sticklingar. Mest är det cayenne (från frö) och tabasco (från sticklingar),de är liiite fler än vi behöver själva så ropa till den som vill ha en eller två! :) Special price only for you! (ok. dom är gratis)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...