Sidor

måndag 1 juni 2009

Blandat flumm

...Ok. Första blogginlägget på två månader. Har varit stressad och inte haft särskilt mycket att säga (utom om hur stressad jag varit). Det börjar bli bättre nu, men senaste natt var igen en typisk "natten-till måndag" då jag inte lyckades få sömn förrän efter fyratiden på morgonen... En av sakerna jag satt uppe och funderade på var om jag skulle prestera snabbare om jag brydde mig mindre m resultat. Hade just kollat om senaste tentresultat/ studieprestationer blivit införda ännu och såg att resultaten var en 4:a och en 3:a -- helt bra alltså -- men påmindes samtidigt om att de två kurserna det gällde tillsammans ger ynka 6 studiepoäng... Det är ju liksom ingenting. Och ekonomin är åt helvete. Och inget jobb har hittats än. Men söker vidare, och har ett "nytt" på span i alla fall.

Tog det trots allt lugnt i helgen, på lördag var jag så illa tvungen, efter en suverän grillfestkväll som dock blev lite fuktig mot slutet. Söndagen slappade jag riktigt frivilligt, bl.a. spenderat flera sköna söndagstimmar ute i den överraskande stekande solen. Inbillar mig nästan att jag fått lite färg på armarna. :O Vi kom förresten på att vi borde ta med Mirjam (katten) till parken någon gång, måste bara öva henne med sele & koppel först. Tror faktiskt hon skulle gilla att vara där :)

I varje fall ska det bli jävligt skönt att få sätta lite tid på att vara ledig bara jag får allt mitt inlämnat först. Nu i juni blir det en tripp norrut, det blir karateläger igen i mitten av juni ("provinssi- helgen") och vi tänkte åka upp lite tidigare så att man får tid att vara hemma lite och umgås också. Siktar på att ta med oss madame Katt och hoppas på det bästa. ;) Ännu en orsak till att minnas att köpa sele "i tid" och pröva.

...Och imorgon måste jag minnas att rösta! Eftersom jag knappast kommer kunna göra det den 7:nde. Jag står fortfarande och väger mellan två- tre kandidater och har svårt att bestämma mig mellan dem, men åtminstone är de alla från samma parti. *hostdegrönahost* Röstas ska det göras ändå! Det kan inte finnas många dummare saker -- lyssna nu, små barn -- än att "protestera" mot t.ex. EU (som det gäller i det här fallet) genom att inte gå och rösta! Ifall man inte känner till någon passande kandidat beror det högst troligen på att man inte brytt sig om att ta reda på. Det är nte ens svårt. Kandidaternas hemsidor nås relativt enkelt t.ex. via de olika valmaskinerna (t.ex. yle, flera tidningar och irc-gallerian har sådana), som också i sig är helt humor att testa även om ju resulaten som känt inte ska tas på så blodigt allvar.
... Så hopi-hopi iväg och rösta om du inte gjort det! ;)

2 kommentarer:

  1. Jag kommer helt bergsäkert att pallra mej iväg till röstningsbåset på söndag! Måste bara bestämma mej för vem som ska få äran att få min röst. Har hittat en kandidat vars åsikter är nära mina, men han är från heeeeeeeeeeelt fel parti, så jag vet inte om jag ska idas rösta på honom då ändå. *suck*
    Hör av er om ni kommer så pass långt norrut som till Jeppis, så smättar jag på kaffe/tepannan!

    SvaraRadera
  2. Jag fick rösta på ambassaden o fick drick kaffe ur plast muggar i Aalto stolar ;) De va skojj! Röstade faktist på ett parti jag brukar bojkotta iår... *hostSFPhost*... Dock int pga snusdebatten ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...