Sidor

tisdag 9 juni 2009

sommarlov... ...-ish..?

Sitter och drischar hos sambo S:s föräldrar,framför lånad dator och njuter (INTE) av den finska sommaren och pampesiska myggdjävlar. *morr* Har tagit det ganska så lugnt sedan vi kom hit i fredags, men idag blev det i alla fall ett besök på stadsbibban i jakten på artiklar för en försenad uppgift... Det gick ganska bra, fick i varje fall underbart bra service av bibbafolket! Blev riktigt glad av att vara där! :)
Borde bara få mera skrivet också...

Vi hade påväg hit med katten Mirjam i bilen för första gången, utan kattbox men med sele, och det gick hur bra som helst. Har aldrig sett en katt (eller annat djur för den delen) vara så lugnt i bil... Hon t.o.m. sov en god stund efter Tammerfors. :) Nästa spänningsmoment gällande Mirjam var att se hur det skulle funka med katten som redan finns i hushållet här, men också det har gått relativt smärtfritt. Har ibland associerat till katten Gustaf (Garfield) och lilla Nermal... ;)
Borde posta lite nya bilder av henne, finns nog! :) *memo to self*
Imorgon blir det en sväng förbi hemorten -- ska hälsa på mamma och hoppas få se lite annat känt folk också -- och sedan vidare till Nykarleby för årets nordiska summerschool!Väntar med iver!! :) Var efter en ny gi idag, så det ska förhoppningsvis bli lite fräschare än tidigare långäger... :P Iofs "bara" fyra dagar nuförtiden.


...Och nu kom det besök hit tydligen, så jag tar och rundar av. *wax-off* 8-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...