Sidor

onsdag 1 april 2009

Evas info-mix -- nu med glass! :D

Hjälp! Jag har ju inte skrivit något på evigheter... Å andra sidan har jag (såvitt jag minns) spenderat den mesta av min tid här hemma skrivandes... Så har varken haft mycket att berätta eller samvete att skriva "annars bara"... (Som om det nu skulle ta så mycket tid, bah!)

Först några korta updates:

Fröken katt har blivit döpt och heter nu Mirjam. Men kärt barn har som bekant många namn, och bland vår lilla kisses stiligaste smeknamn återfinns genidrag som "Kurrnau the Killer" och "Lady Poopalot"... :D Hehehe... Hennes människoslavar är sååå mogna. ;)

Senaste helg var det karateläger i Vasa, hur kul som helst och har dessutom lite ny drive för egna hemmaträningarna. Yey!

Sedan så har det planterats här i höghuset, nu har vi tomater (två sorter), rucola och olika slags kryddgrönt i ett par "miniväxthus" i väntan på att bli omplanterade... Har spionerat på diverse sites om grönsaksodling hemma, så att vi inte ska göra bort oss för mycket. :D Man får en hel del roliga sidförslag om man googlar på "hemodling".. ;)

Projektet äta-tillsatsfri-mat har fortsatt, och börjar bli bara roligt nu. Hemgjord glass är ju helt enkelt mat för gudar! Hur har jag klarat mej så här länge utan att veta det?! Igår kväll gjordes både kokos- och honungsyoghurtglass. Och det blev SÅ jävla gott! *dregglar* Butikens "glass" kan gå och dra nåt gammalt över sig! Hah!
Tips: glassrecept.se! Om jag inte mninns fel..

Appropå teh interwebs: Är någon närmare bekant med red bubble ("art community")? Bra idé eller inte?
Finns här: http://www.redbubble.com/
Tycker det verkar lite seriösare än deviantart i alla fall... :/ Åsikter?

...Mooot sherwoodskogen! [→frysen. där finns glass...]

4 kommentarer:

  1. Oj vitsi, om er ork och inspiration till "äta tillsatsfri mat" projektet sku kunna smitta av sej hit norrut också! Låter hur jävla bra som helst, särskilt glassen ;)
    Fenja & Freja har de fina smeknamnen "Monstertruckar" (de har en tendens att traska ovanpå en hela tiden) och "Kakkmonster" :) "Lady Poopalot" är jättenice smeknamn, passar säkert perfekt ;) Låter snyggt dessutom...

    SvaraRadera
  2. "Bara ti böri"! Det e nog lättare än du tror. ;) Ses i påsk!

    SvaraRadera
  3. Blev ju väldigt sugen på glass. Använder du/ni glassmaskin eller hur gör du? Kollade nåt recept o där stod det glassmaskin nämligen

    SvaraRadera
  4. Vi har ingen glassmaskin, utan brukar nog bara röra och vispa. Det brukar nog räcka till. Glassar med minfre grädde har blivit lite "frostigare" men vet inte om de blir annorlunda i glassmaskin. Gott i varje fall! ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...