Sidor

torsdag 15 april 2010

dagens utmaning


Här har varit jätteskönt vårväder i flera dagar nu. Såväl varmt som kallt, regnigt som soligt, men ändå vår!

Trots det har jag haft ett minst sagt tungt humör den senaste veckan, vet inte varför men har varit turvis nere, grinig och bara riktigt jävla trött. Det som hjälpt i varje fall tillfälligt har varit fysisk aktivitet, har varit antingen karate eller promenad/jogg länk varje kväll. Nästan så jag undrar om jag gått och blivit träningsberoeende... Hmmm... Hur som helst, ikväll blir det träning igen! Väskan är redan packad.

Såhär appropå humör, så läste jag en bra "listing- utmaning": "30 things I love about myself". Och det var ju en hur skön idé som helst, så jag bestämde mig genast för att skriva ihop en egen sådan lista hit till bloggen. Sedan förstod jag hur många 30 saker faktiskt är! Har nu fått ihop 6-7 saker jag gillar till min egen lista, men tänker inte ge upp. Listan ska postas hit nr den är klar.
Testa själva! Och inte två-tre saker inpaketerade i gnäll, utan spara listan tills du har de 30 sakerna du tycker om! Inget fusk! Dagens utmaning. :)

1 kommentar:

  1. Vilken bra idé med den där listan! Även om man inte lägger upp listan på sin blogg så är det säkert bra för en själv att skriva den. Du e så himla duktig som orkar motionera så där ofta! Jag e glad om jag ens har tid eller lyckas ta mej tid till att gå på promenad (mer än till-från jobbet) oftare än en gång i månaden. Så mycket att göra nu med all renovering å sånt...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...