Sidor

torsdag 20 augusti 2009

En bokhylla! :)

Nu finns en fin "bokhylla" på bloggen (hittades på Shelfari), hoppas den funkar bra. :)

torsdag 13 augusti 2009

helgplaner och sånt

Fy fan, idag har jag har jag knappt fått något gjort alls... Till stor del beror nog denna oföretagsamhet på att jag satt uppe så sednt inatt då jag var stressad och rastlös... Vad jag gjorde? Läste gamla Q.C.-avsnitt och annat ungefär lika viktigt... Fick återse många sarkastiska favoritkommentarer som "Shut your sarcasmhole, Indie McEmopants!" och "I will drink you so far under the table you will come out in an Alcoholics Anonymous meeting in China!" och fraser som to outsarcasm someone. :)

Blir att aktivera sig lite hårdare imorgon under dagen istället, som är sista chansen innan en kort men antagligen programfylld helg... Far upp med bil (Lyckligtvis! Börjar tydligen bli bortskämd med bilskjutsar och undviker långa buss/tågresor så långt det bara går... Inte bra för miljön, jag veeet...) imorgon kväll och vidare till FreeFall- festivalen på lördag förmiddag (gäsp). Äntligen, har sett fram emot tillställningen länge så det ska bli kul och spännande! Blir ett rent av superbt tillfälle att träffa gammalt känt folk också misstänker jag, vissa av deras tidigare happenings har varit rena klasträffen... På ett bra sätt, menar jag då förstås! :)

fastän jag annars ogillar kortresor (typ helgresor) finns det en bra sak med sådana: Man behöver inte packa så jävligt mycket grejer! Redan för en vecka någonstans krävs det så mycket mer. På min checklista nu: ett par jeans (x), ett par shorts (x), några t-shirts (x) och kanske ponchon eller en varm tröja. Det var det. Och ja, bibbaböckerna som ska till bibban i sambo S' hemort... Men sedan nästan inget mer.

Fröken Katt får inte komma med den här gången då det är så kort tripp, men lyckligtvis ställde samma kattmatare &blomvattnare som senast upp igen med kort varsel. Kattmänniskor förenen eder! :) Eller nåt...

*wax-off*

nya färger igen

Egentligen skulle jag ändra lite lätt i färgkontrast men så blev hela bloggen blekt igen istället... så det kan gå. Är inte ännu helt säker på om jag gillar det nya utseendet men testar nu ett slag...

onsdag 12 augusti 2009

Studieplanering från helvetet

*morr*
Har spenderat största delen av dagen framför datorn och det äckliga lilla systemet De (Fienden) utvecklat för studieplanering och för att studenterna ska kunna ha lättare och bättre kontakt med sina egenlärare och dylikt folk. Visst, tanken är god men det är fortfarande (efter flera år) hopplöst att använda... De problemen i mina studieplaner som härrör sig från annat än helvetessystemet ska jag försöka sammanfatta fint i ett mail åt min egenlärare imorgon och hoppas på det bästa... Ids iunte gå närmare in på dem här just nu, men har milt sagt varit liiite stressad idag, eller med en något ärligare formulering satans angstig... Usch!

...Och utan cigaretter! Funderade på att köpa då jag var i kvartersbutiken tidigare idag, men bestämde mig för att försöka utan idag (rökte inte alls igår heller*skryt*)... Ångrade mig djupt lite senare på kvällen nog. Försöker inte direkt sluta, men har dragit ner ganska duktigt och är närapå feströkare numera.

Känns ok nu, (trots att jag) sitter och suger på en iskall jägermeister och har lugnat ner mig tillräckligt för att kunna fundera igenom saker utan att få angst (Ja. Jag är panikångestfri. *puh* och "pepparpeppar..."). Har antecknat massa saker som jag hoppas att jag förstår imorgon och försöker igen då. Absolut löjligast är ju ändå att största orsaken till att jag inte på allvar tog i tu med Planen tidigare (öppnade flera gånger men bidrog aldrig med något av vikt) var just att jag visste hur arg och angstig jag skulle bli... Vilket ju inte i sig är farligt utan på sin höjd jävligt irriterande. Så istället skjuts hela skiten upp och blir bara större och med kortare tid att använda. Varför upprepar man så jävla dumt beteende?! Va?!? Det är ju inte precis första gången om vi säger så... Jag vet att jag betett mig likadant tusen gånger tidigare med tusen olika utmaningar. Skäms på mig! *slap*

Imorgon är det träning igen, SKÖNT!

måndag 10 augusti 2009

hemma igen!

*puh* Hemma i höghuset igen, med en (hoppas!hoppas!hoppas!) fungerande telefon och allt! Det var en sann utmaning att vara uppe i hemorten på besök utan telefon (eler abonnemang, då)... Men allt går med lite planering och jag fick trots allt återse mycket gammalt kärt folk!

Här hemma (höghus-hemma) är det hett och svettigt. Plantorna har vuxit massor medan vi var borta, och jag har fått äta den första (lilla) egna tomaten. Det blev både en och annan ändrad plan gällande hemfärden, och tillslut blev det så att jag stannade i Vasa (skulle pausa där) till fredag och passade på att avnjuta lite träning + Konstens natt där, för att sedan åka ner med både S. och katten på fredag istället för ensam. :) Efter en ganska aktiv helg -möte/pubkväll på fredag (en timme efter att vi kom fram), grillkväll i parken på lördag (enkelt grillat denna gång: Hälsans köks gourmetbullar i bröd med senap och ost. Gott!) och träning i samma park på söndag- borde jag försöka komma igång med byråkrati och annan shite idag... Huj!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...